Het cliëntportaal van Oscar

In een duidelijk zorgsysteem is het belangrijk om de patiënten actief te betrekken bij hun herstel. Het cliëntportaal van Oscar geeft je als zorgprofessional de mogelijkheid om de controle te houden over de verslaglegging, terwijl de cliënt toegang krijgt tot essentiële informatie en gemakkelijk kan communiceren.

 

 

 

clientportaal

Wat houdt het cliëntportaal in?

Het cliëntportaal van Oscar is een veilige online plek waar zorgprofessionals en cliënten kunnen inloggen met behulp van Multi-Factor Authenticatie (MFA). Dit betekent dat er meerdere verificatie stappen nodig zijn, zoals een wachtwoord en een code die naar het geregistreerde mobiele nummer wordt verzonden. Op deze manier blijft het portaal maximaal beveiligd.

Eenmaal ingelogd zijn er verschillende functionaliteiten binnen het cliëntportaal van Oscar waardoor de communicatie tussen de zorgprofessional en cliënten wordt verbeterd. Binnen het portaal kan er namelijk makkelijk met elkaar worden gechat via de berichtenomgeving. Met deze chatfunctie is het mogelijk om op een veilige manier vragen te stellen of updates te krijgen over behandelingen.

Ook kan de cliënt in het eigen zorgdossier kijken. Hierdoor kan men belangrijke documenten inzien, zoals het behandelplan, de zorgafspraken en gespreksverslagen. Dit zorgt ervoor dat de cliënt wordt betrokken bij hun eigen herstel waardoor zij actief mee kunnen beslissen, het behandelplan kunnen volgen en afspraken kunnen plannen.

Voordelen van het cliëntportaal

Ook voor jou als zorgprofessional is het cliëntportaal van Oscar een prettige module. In plaats van gedoe met telefoontjes en e-mails kunnen kun je direct chatten met de cliënt waardoor je sneller informatie verzamelt.

Op het dashboard kun je meteen belangrijke informatie zien zoals openstaande afspraken, berichten, verslagen, behandelplannen, wijzigingen in het behandelteam, wijzigingen op het intakeverslag, nieuwe documenten en acties op het dossier. Dit zorgt ervoor dat gemakkelijk en snel bijgewerkte informatie kan worden bekeken zonder gedoe met stapels papieren of eindeloze e-mails.

Bij het cliëntportaal van Oscar is de veiligheid erg belangrijk voor het delen van gevoelige informatie. Multi-Factor Authenticatie (MFA) zorgt ervoor dat alleen gemachtigde gebruikers toegang hebben tot de informatie, waardoor de privacy en vertrouwelijkheid van de cliënten voorop staat. Belangrijk is dat de zorgprofessionals de touwtjes in handen blijven houden. Zij bepalen welke informatie wordt gedeeld, wie toegang heeft tot welke documenten en welke acties moeten worden ondernomen. Hierdoor hebben de zorgprofessionals grip op het behandelproces en kunnen zij alles netjes laten verlopen.

Wil je weten hoe een cliëntportaal jouw praktijk kan veranderen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Stuur Nick een Bericht!

Ik ben als eerste contactpersoon jouw aanspreekpunt bij vragen over Oscar, als je hulp kunt gebruiken of als je behoefte hebt aan meer informatie!

Ben je benieuwd hoe Oscar jouw organisatie verder helpt of wil je graag meer informatie?

Laat gerust een bericht achter. Ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen