Digitaal patiëntendossier verbetert de GGZ

Digitaal patiëntendossier Oscar is specifiek voor de GGZ ontwikkeld. Oscar beperkt administratieve taken binnen zorginstellingen tot een minimum. Op deze manier komt er meer tijd vrij voor zorg, en dat is hard nodig. Bij Oscar luisteren we naar onze klanten en leren we elke dag meer. Zo maken we het digitaal patiëntendossier steeds slimmer en gebruiksvriendelijker.

digitaal patiëntendossier

Functionaliteiten Oscar

Overzichtelijk dashboard
In het dashboard zie je in één oogopslag je openstaande taken en navigeer je via het menu naar alle andere functionaliteiten binnen Oscar. Open je agenda, afspraken, dossiers, declaraties of (openstaande) taken en berichten.

Dossier en agenda
Met onze overzichtelijke agenda deel je effectief je tijd in. Het inplannen van nieuwe afspraken gaat eenvoudig en snel. Ook is de agenda volledig naar eigen wens aan te passen.

Cliëntportaal
Met het cliëntportaal betrek je de cliënt bij het zorgproces. Via de berichten omgeving kun je op een veilige manier informatie uitwisselen. Jij bepaalt zelf tot welke onderdelen van het zorgdossier een cliënt toegang krijgt.

Facturatie
Binnen Oscar kun je gecontracteerde en niet gecontracteerde zorg factureren en declareren. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de facturatie met dienstverlening. Na de registratie en bevestiging van de zorgprestatie wordt dit door ons uit handen genomen, gecontroleerd en doorgezet naar Vecozo.

Zorgmail
Wissel privacygevoelige gegevens op een veilige manier uit met apotheken en (huis)artsen.

Elektronisch Voorschrijfsysteem (EVS)
Via het EVS Prescriptor geef je de voorgeschreven medicatie door aan de apotheek. Ook bevat Prescriptor kennis die je ondersteunt bij het voorschrijven van medicatie.

Redenen om voor digitaal patiëntendossier Oscar te kiezen

  • DataLeaf is NEN7510 gecertificeerd. Deze certificering bevestigt dat het digitaal patiëntendossier voldoet aan de wettelijke vereisten en richtlijnen voor gegevensbescherming en informatiebeveiliging in de gezondheidszorgsector. Het zorgt ervoor dat persoonlijke medische gegevens van patiënten veilig worden beheerd en beschermd, en dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van deze gegevens worden gewaarborgd.
  • Oscar is een specialistisch digitaal patiëntendossier ontworpen voor de GGZ en is volledig toegespitst op de specifieke behoeften en workflows binnen de GGZ. Een specialistisch digitaal dossier biedt meer functionaliteit en mogelijkheden dan een algemeen dossier.
  • Problemen of kom je ergens niet uit? Net zoals jij altijd voor je patiënten klaarstaat, staat onze helpdesk ook altijd voor jou klaar.
digitaal patiëntendossier

Het team achter digitaal patiëntendossier Oscar

DataLeaf Smart Software Solutions is het bedrijf achter digitaal patiëntendossier Oscar. Bij DataLeaf ontwikkelen we al meer dan 20 jaar innovatieve software en digitaliseren we bedrijfsprocessen. We vinden het belangrijk met software bij te dragen aan een mooiere wereld. Zo geloven we er ook echt in dat maatwerk software onze klanten binnen de GGZ op de best mogelijke manier ondersteunt. Door onze jarenlange ervaring en drive om te innoveren staan we nooit stil en blijven we Oscar elke dag weer optimaliseren.

digitaal patiëntendossier
background

Onze klanten over Oscar

Carmen Lisman, De Autismespecialist BV

”Oscar neemt je mee in de ontwikkelingen binnen de GGZ en maakt het mogelijk om als snelgroeiende organisatie de cultuur van de kleinschalige zorg te behouden.

Laagdrempelige bereikbaarheid bij vragen en snelle implementatie van onze feedback was voor ons cruciaal in dit proces

Ik beoordeel Oscar met een 9!”

Demonstratie aanvragen?

Oscar zorgt ervoor dat zorgprofessionals meer tijd overhouden met datgene waar ze goed in zijn: het begeleiden, behandelen en verzorgen van mensen. Ben je benieuwd wat Oscar voor jou kan betekenen, of heb je vragen die je liever persoonlijk aan ons stelt? Dan kun je hier contact opnemen.

Wil je de mogelijkheden van Oscar live zien? Vraag van hieronder een vrijblijvende demonstratie aan. Dan laten we je zien hoe Oscar voor jou en je organisatie van betekenis kan zijn.

 

 

Demonstratie aanvragen