Prijsmodel van Oscar

Wij hanteren een grotendeels variabele prijs, wat gebaseerd is op gebruiksintensiteit. Zo betaal je dus enkel voor de modules die voor jou van waarde zijn en alleen de uren of minuten dat je werkt.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW en betreffen kosten per professional per maand. Voor organisaties met meer dan 10 gebruikers maken wij graag een voorstel op maat.

Meer weten? Lees dan verder!

Oscar Basis

Basislicentie

Met de basislicentie van Oscar kun je direct starten met zorg verlenen. Je wordt voorzien van wat jij als zorgprofessional nodig hebt om te kunnen werken en je administratie bij te houden. Zo start je dus direct met zorg verlenen!

€40,00 p.m
+ €1,00 per 60 minuten (eerste 1000 minuten gratis)
background shape

Onderdeel van de basislicentie

Cliëntenportaal

Communiceer met cliënten en geef hen inzicht in het eigen herstelproces, zoals de overheid dit voorschrijft. Het portaal draagt bij aan een transparant zorgstelsel, waarbij de professional de regie behoudt. Ook ondersteunt het toegankelijke en veilige communicatie tussen zorgaanbieder en cliënt.

Maak Oscar compleet met onderstaande optionele modules

Facturatie

Incl. dienstverlening

Factureer veilig en snel dankzij de Oscar factuur integratie. Alle gecontracteerde zorgdocumenten worden binnen het beveiligde ECD verwerkt, waarna wij deze tijdrovende taak uit handen nemen. Dit geldt ook voor verwerking van de retourberichten.

De facturaties worden door ons doorgezet naar Vecozo ter controle en verbetering, zodat herfacturaties worden geminimaliseerd. Mocht dit toch voorkomen, dan verwerken wij deze herfacturatie. Dit tezamen bevordert de workflow en de focus op de cliënt.

€15,00 p.m
+ 0,5% van de declaratieomzet

Vragenlijsten

Zogenoemde ROM-vragenlijsten (Routine Outcome Monitoring) brengen voorafgaand aan de behandelingen de ernst van de klachten in beeld. Tijdens de behandelingen ondersteunt het de professional als meetinstrument, waar het de voor- of achteruitgang (of stabiliteit) van de cliënt toetst. De koppeling met VIPLive ondersteunt dit proces.

€20,00 p.m

Gegevensaanlevering NZa

Vanaf 01-07-2022 is het halfjaarlijks aanleveren van gegevens ten aanzien van de zorgvraagtypering verplicht. Oscar houdt deze gegevens bij en zet deze geautomatiseerd door naar de NZa.

€7,50 p.m

Zorgmail

Via Zorgmail communiceer je veilig met de doorverwijzer van je cliënt. Het zorgproces kent verschillende contactmomenten met huisartsen, bijvoorbeeld bij de start van de behandeling. De huisarts kan via Zorgmail duidelijk maken waarom de cliënt is doorverwezen en dat de behandelingen officieel van start kunnen. Ook de receptregels die in Elektronisch Voorschrijven (EVS) zijn opgesteld worden via Zorgmail verzonden.

€12,50 p.m
+ €0,23 per verstuurd bericht

Elektronisch Voorschrijven

Schrijf verantwoord medicatie voor met de Elektronisch Voorschrijven (EVS) module. Deze module voert geautomatiseerde controles uit op onveilige situaties, zoals dubbele medicatie of medicatie conflicten. EVS ondersteunt bij het voorschrijven en dient de receptuur via Zorgmail in bij de apotheek van de cliënt.

€20,00 p.m
+ €0,23 per verstuurd bericht

Overige zorg

Niet iedereen verkrijgt een doorverwijzing vanuit de huisarts naar de GGZ. Met overige zorg is het mogelijk om direct coachgesprekken met deze mensen te voeren. Indien mogelijk kan iemand direct in behandeling komen zonder verwijzing.

De regels van het Zorgprestatiemodel zijn binnen dit zorgproces niet van kracht, omdat de zorg niet via de zorgverzekeraar bekostigd wordt. Iedereen kan de opdrachtgever zijn en de zorg financieren. In veel gevallen is dit de werkgever van de cliënt of de cliënt zelf.

€10,00 p.m

Demonstratie aanvragen?

Vraag onderstaand een vrijblijvende demonstratie aan, waarin we je meenemen door de procesondersteuning binnen Oscar. Ontdek zelf wat Oscar voor jou en je organisatie kan betekenen.

Demonstratie aanvragen