Over ons

Met ruim 20 jaar ervaring in de softwareontwikkeling zijn we bij DataLeaf enorm gedreven om ook de zorg te verbeteren met onze software. We geloven er dan ook in dat maatwerk software binnen de GGZ onze klanten echt verder brengt. Neem gerust een kijkje op onze website www.dataleaf.nl om meer te weten te komen over ons als organisatie. Liever een gesprek inplannen? Neem contact met ons op om eens een kop koffie te drinken en samen te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Het ontstaan van Oscar

Oscar is het ECD dat is ontwikkeld door en voor de GGZ. In onze ogen kun je het beste inspelen op de behoefte van de gebruiker door hen te betrekken bij het proces. In samenwerking met verschillende psychologen en psychiaters uit de branche hebben we daarom dit ECD op de markt gebracht. Speciaal voor de vrijgevestigde, kleine en middelgrote GGZ-instellingen. Ook vandaag de dag betrekken we de gebruikers van Oscar bij de ontwikkelingen. Zo weten we wat er speelt bij de gebruiker en waar behoefte aan is.

Doel

Ons doel is het verbeteren van de zorg. We zijn ervan overtuigd dat Oscar de oplossing is voor instellingen en praktijken die zich willen ontwikkelen als organisatie of juist stabiel willen zijn. In een tijd waar de branche onder druk staat is dat een mooi streven. Dankzij maatwerk kunnen wij onze doelgroep in hun specifieke behoefte bedienen, zodat zij zich kunnen focussen op de cliënt. De keuze om enkel op de GGZ te focussen draagt bij aan ons doel en aan ons product, onze prijs en service. Specialisten in de zorg verdienen een specialistisch elektronisch cliëntendossier.

Team

Dagelijks werken wij met een ambitieus ontwikkelteam aan het verbeteren van ons product. Samen met ons huidige Oscar gebruikers werken we aan de softwarematige oplossing die de GGZ nodig heeft. Dit doen we door het gesprek met hen aan te gaan. We zijn dan ook kritisch op ons werk en vinden innovatie enorm belangrijk. We gaan graag het gesprek aan om elkaar verder te helpen en van elkaar te leren, hiervoor stellen we je graag voor aan onze contactpersoon; Nick.

Stuur Nick een Bericht!

Ik ben als eerste contactpersoon jouw aanspreekpunt bij vragen over Oscar, als je hulp kunt gebruiken of als je behoefte hebt aan meer informatie!

Ben je benieuwd hoe Oscar jouw organisatie verder helpt of wil je graag meer informatie?

Laat dan gerust een bericht achter. Ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden!

 

Contact opnemen