EPD voor de zorg - specifiek voor de GGZ

Oscar is een elektronisch patiëntendossier (EPD) voor de GGZ. Met Oscar willen wij zowel de cliënt, zorgprofessional als het management/directie voorzien in hun behoefte. Zo verbeteren wij dankzij dit branchegerichte ECD samen met onze partners de zorg voor de belanghebbenden. Ontdek alle voordelen van Oscar EPD.

epd zorg

Meer plezier in je werk met Oscar EPD

Een van de grootste voordelen van ons EPD voor de zorg is de efficiëntie en tijdwinst die het oplevert. Met het EPD-systeem van Oscar is het mogelijk om snel en eenvoudig informatie uit te wisselen tussen verschillende zorgverleners en disciplines. Oscar beschikt over alle benodigde in één pakket: dossier en agenda, cliëntportaal, geïntegreerde facturatie, een elektronisch voorschrijfsysteem, en zorgmail. Alles vanuit ons kerndoel: zorgen dat jij sneller en efficiënter je werk kunt doen, zodat je meer tijd en aandacht overhoudt voor datgene wat je het liefst doet: zorg leveren aan je cliënten.

Verbeterde communicatie

Ook zorgt ons EPD voor een verbeterde communicatie tussen zorgverleners en cliënten. Zo krijgen cliënten bijvoorbeeld via een cliëntenportaal toegang tot hun eigen dossier waarin ze hun afspraken en behandelplannen terugvinden. Daarnaast kunnen zorgverleners onderling snel en gemakkelijk informatie uitwisselen, waardoor de zorg beter afgestemd kan worden op de behoeften van de patiënt.

epd zorg

Beter inzicht in de behandeling

Met Oscar EPD heb je als zorgverlener altijd een compleet overzicht van de behandeling van een cliënt. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen en de behandeling beter af te stemmen op de individuele behoeften van de patiënt. Bovendien maakt het EPD het mogelijk om trends en ontwikkelingen in de behandeling te monitoren, zodat je snel kunt bijsturen als dat nodig is.

epd zorg

Beveiliging van patiëntgegevens

Een ander belangrijk voordeel van Oscar EPD is de beveiliging van patiëntgegevens. De informatie over patiënten is alleen toegankelijk voor geautoriseerde zorgverleners. Zo voorkom je dat gevoelige informatie in verkeerde handen terechtkomt en waarborgen we de privacy van je patiënten.

epd zorg

EPD voor de GGZ

Oscar is een specialistisch EPD ontworpen voor de GGZ en is volledig toegespitst op de specifieke behoeften en workflows binnen de GGZ. Een specialistisch EPD biedt meer functionaliteit en mogelijkheden dan een algemeen EPD. Zo stel het zorgverleners in staat om op een efficiënte en effectieve manier hoogwaardige zorg te bieden aan hun patiënten, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de behandeling van hun patiënten.

ISO-gecertificeerd EPD

Het waarborgen van de beveiliging van patiëntengegevens heeft onze hoogste prioriteit. Als een van de weinige leveranciers van EPD-software zijn wij er trots op dat ons informatiebeveiligingssysteem jaarlijks wordt gecertificeerd volgens de ISO 27001 en NEN 7510 normen. Dit onderstreept ons voortdurende streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid voor onze klanten en hun patiënten.

Demonstratie aanvragen?

Oscar zorgt ervoor dat zorgprofessionals meer tijd overhouden met datgene waar ze goed in zijn: het begeleiden, behandelen en verzorgen van mensen. Ben je benieuwd wat Oscar voor jou kan betekenen, of heb je vragen die je liever persoonlijk aan ons stelt? Dan kun je hier contact opnemen.

Wil je de mogelijkheden van Oscar live zien? Vraag van hieronder een vrijblijvende demonstratie aan. Dan laten we je zien hoe Oscar voor jou en je organisatie van betekenis kan zijn.

 

 

Demonstratie aanvragen