Dossier en agenda

Als professional is het belangrijk om altijd goed georganiseerd te zijn. Onze dossier- en agenda functies helpen je efficiënter te werken.

dossier en agenda

Oscar agenda

Met de agenda binnen Oscar deel je effectief je tijd in. Je voegt nieuwe cliënten eenvoudig toe aan de bestaande planning, zodat je altijd het overzicht behoudt en de baas blijft over de tijdsindeling. Bovendien zorgt de agenda binnen Oscar ervoor dat je flexibel bent, waardoor snel kan worden geschakeld tussen verschillende afspraken.

Verder:

  • Plan je met de agenda plan je afspraken op allerlei manieren in. Niet alleen via het menu, maar ook rechtstreeks vanuit dossiers. Zo heb je altijd een totaaloverzicht van alle afspraken met de betreffende cliënt.
  •  Kan de agenda worden gekoppeld aan bekende agenda-apps zoals Outlook, waardoor synchronisatie nog makkelijker wordt.
  • Maken we makkelijk onderscheid tussen geplande en toekomstige afspraken. Dit helpt je om snel belangrijke informatie te vinden wanneer dat nodig is.
  • Heb je direct toegang tot relevante verslaglegging. Zo kun je snel zien wat er tijdens eerdere afspraken is besproken en wat de vervolgstappen zijn. Hierbij kunnen de verslagen ook worden ingevuld, waardoor alle benodigde informatie op één plek te vinden is en bijgewerkt kan worden.

 

Oscar dossier

Het dossier vormt de basis van jouw werk als zorgprofessional. Naast cliëntgegevens bevat het dossier van Oscar alle informatie die je nodig hebt om gestructureerd volgens het behandelplan te werken. In het dossier hou je de zorgregistratie bij en vind je ook de zorggeschiedenis. Op deze manier blijf je goed op de hoogte van de cliënt en kun je de voortgang nauwlettend volgen, met ondersteuning van onder andere de HoNOS+ vragenlijsten, die de ontwikkelingen van de cliënt in kaart brengen.

Het dossier binnen Oscar heeft een logisch stappenplan dat is gebaseerd op het traject dat met de cliënt wordt doorlopen. Tijdens de intake doorloop je verschillende velden om het behandelplan in te vullen. Vanuit hier kan de behandeling worden gestart en kun je de belangrijke informatie zoals hersteldoelen, medicatie, crisis instructies en talen makkelijk raadplegen.

  • Door een logische structuur te volgen, beginnend met de indicatie en dan alle stappen voor het behandelplan, kun je snel relevante en belangrijke informatie vinden wanneer dat nodig is.
  • De icoontjes geven je snel toegang tot hersteldoelen, crisisinstructies, medicatie en taken zonder tijd te verspillen aan zoeken.
  • Je kunt eenvoudig tussen verschillende secties navigeren. Of je nu naar afspraken, verslagen, taken of berichten kijkt, met slechts een paar klikken kun je snel vinden wat je nodig hebt.
  • Je hebt direct toegang tot essentiële documenten zoals het behandelplan, wat ervoor zorgt dat je altijd up-to-date bent en makkelijk kunt samenwerken met andere professionals.

Stuur Nick een Bericht!

Ik ben als eerste contactpersoon jouw aanspreekpunt bij vragen over Oscar, als je hulp kunt gebruiken of als je behoefte hebt aan meer informatie!

Ben je benieuwd hoe Oscar jouw organisatie verder helpt of wil je graag meer informatie?

Laat gerust een bericht achter. Ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen