Het dashboard

Vanuit het Oscar dashboard kun je alle kanten op. Hierdoor is het navigeren binnen Oscar een fluitje van een cent.

Het dashboard van Oscar geeft meteen toegang tot belangrijke informatie die relevant is voor jouw verantwoordelijkheden, zoals openstaande taken. Ook kan je makkelijk naar de agenda, afspraken, dossiers, declaraties en berichten navigeren.

 

 

 

dashboard

De voordelen van het dashboard

Oscar helpt om taken op tijd af te krijgen. Met behulp van meldingen en herinneringen word je op de hoogte gehouden van belangrijke deadlines en afspraken. Zo blijft er nooit meer iets liggen en worden alle taken op tijd afgerond.

Contact met cliënten van groot belang voor een goede samenwerking. Het dashboard van Oscar geeft je direct toegang tot nieuwe berichten van cliënten, zodat je snel kunt reageren en de communicatie soepel blijft lopen. Zo bespaar je tijd en mis je geen belangrijke berichten.

Met het dashboard kun je ook makkelijk naar de vijf meest recente geopende dossiers. Dit is vooral handig als je vaak teruggaat naar specifieke dossiers om informatie op te zoeken of bij te werken. Naast het tonen van recente dossiers, geeft het dashboard ook toegang tot alle dossiers. In plaats van door verschillende mappen en submappen te bladeren, kun je met één klik op de knop direct naar alle dossiers.

Stuur Nick een Bericht!

Ik ben als eerste contactpersoon jouw aanspreekpunt bij vragen over Oscar, als je hulp kunt gebruiken of als je behoefte hebt aan meer informatie!

Ben je benieuwd hoe Oscar jouw organisatie verder helpt of wil je graag meer informatie?

Laat gerust een bericht achter. Ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden!

Contact opnemen